Інтерфакс-Україна
13:55 13.04.2018

Openmind випустила на український ринок куряче м'ясо без антибіотиків

2 хв читати
Openmind випустила на український ринок куряче м'ясо без антибіотиків

 Група компаній (ГК) Openmind випустила на український ринок куряче м'ясо без антибіотиків та стимуляторів росту під брендом "Епікур".

Як повідомила прес-служба ГК, продажі стартували наприкінці грудня минулого року. На кінець березня бренд був представлений більш ніж у 100 супермаркетах України.

"Курку вирощують на Володимир-волинській птахофабриці. Технологія вирощування без антибіотиків та стимуляції росту передбачає високий рівень біобезпеки, що ускладнює виробництво і, відповідно, позначається на вартості продукції. Середня ціна курятини "Епікур" на 20% вища за вартість звичайного курячого м'яса", - йдеться в повідомленні.

"Під час вирощування зернових кормів обов'язкові регулярні лабораторні дослідження вхідної сировини на наявність мікротоксинів та інших шкідливих бактерій. Щоб гарантувати відсутність антибіотиків, на виході продукцію додатково досліджують у незалежній лабораторії. Загальна концепція екологічності також передбачає вторинну переробку відходів виробництва, які йдуть на енергетичні потреби фабрики і не забруднюють довкілля", ― прокоментувала генеральний директор Володимир-волинської птахофабрики Аліна Сич, слова якої наведено в повідомленні.

Група компаній Openmind включає напрями з виробництва курячого м'яса (Володимир-волинська птахофабрика), виготовлення та продажу крафтового пива (пивоварня RedCat (Харків) і мережу більш ніж із 70 магазинів крафтового пива "ПивоБанк").

Як повідомлялося, голландський інвестиційний фонд Safedam став акціонером Володимир-волинської птахофабрики, викупивши 23,76% акцій підприємства.

Приватний інвестиційний фонд Safedam зі штаб-квартирою в Амстердамі зосереджений на інвестиціях у нерухомість. Ця операція - перший досвід інвестицій Safedam у виробництво продуктів харчування та інвестицій в українську компанію.

ПрАТ "Володимир-волинська птахофабрика" входить до трійки найбільших виробників курячого м'яса в Україні, займаючи близько 6% ринку.

До інфраструктури фабрики входять 100 пташників, розташованих на 11 майданчиках із вирощування птиці, власні забійний цех, комбікормовий завод і сільгосппідприємство. Має чотири філії - у Львові, Києві, Вінниці та Житомирі. Фабрика виробляє продукцію під ТМ "Чебатурочка".

За інформацією Єдиного державного реєстру юридичних і фізичних осіб (ЄДР), власниками ПрАТ "Володимир-волинська птахофабрика" через ТОВ "Ореола "КУА" є Олексій Коваленко та Олександра Рудь.

ОСТАННЄ

Інвестори готові будувати нову генпотужність за суму від EUR300 тис./МВт до майже EUR1 млн/МВт – конкурс "Укренерго"

Мінекономіки запустило грантову програму для співфінансування виробництва компонентів зброї "Зроблено для перемоги"

Трамп доручив CFIUS вивчити угоду US Steel і Nippon Steel, акції першої злетіли на 10%

"Маніфест 42" закликав Генпрокуратуру закрити 10-річні кримінальні справи, які повʼязані з переходом держмайна у приватну власність

Європейський інвестбанк виділив EUR100 млн на технічну допомогу Україні для підготовки проєктів реконструкції

ДТЕК за тиждень відновив електропостачання після обстрілів 63,5 тис. абонентів у чотирьох областях і Києві

"Нафтогаз" приєднався до Всеукраїнської мережі доброчесності та комплаєнсу UNIC

УЧХ та Мінагрополітики підписали меморандум про співпрацю

Vitagro розширить на 26 тис. тонн потужності зі зберігання зерна у Хмельницькій області

Зерна упродовж першого тижня квітня експортовано близько 0,5 млн тонн - Мінагрополітики

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новини з усієї України

РЕКЛАМА